top of page
Elsa 1.jpg

Elsa Hjeronimus hudpleiesystem for kvinner og menn

 

Riktige hudpleieprodukter er grunnlaget for å få frem den friske gløden vi alle ønsker. I Hjeronymus-serien finnes det produkter for alle hudtyper, utviklet for å hjelpe deg å rense og pleie huden din, samt bevare den frisk og vakker. Regelmessig bruk av produktene gir alltid et meget godt resultat.

HAR DU HUDPROBLEMER SOM SORTE PRIKKER, UJEVN OVERFLATE,  STORE PORER OG PIGMENTFLEKKER, ELLER ØNSKER DU BARE EN FRISKERE GLØD I HUDEN – burde du besøke Clinique Verdal`n og få en dyptrensende behandling som et supplement til din daglige hudpleie. Her får du råd og veiledning om hvilke produkter som passer best til nettopp din hudtype, samt hvordan du skal bruke produktene for å oppnå best mulig resultat.

Profesjonell hudpleie

 

Hjeronymus’ dyprensende behandling stammer opprinnelig fra Danmark og har vært anvendt i Skandinavia i over 70 år. Behandlingen gir en dyptvirkende utrensing av huden, og utføres kun av autoriserte hudterapeuter med egen opplæring av Elsa Hjeronymus systemet. Du kan være sikker på at behandlingen alltid utføres i overensstemmelse med din hudtype.

Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper. Vårt dyptvirkende Spesialpreparat løser opp overskuddsfett, løsner urenheter i huden samt påvirker produksjonen av nye hudceller. Blodsirkulasjonen fremmes, hvilket styrker hudens tilstand. Dette tilsammen gjør at alle hudtyper vil få meget gode resultater.

Vi har i løpet av 70 års erfaring oppnådd meget gode resultater ved behandling av aknehud. Dersom du har mye akne kan du oppleve en negativ effekt etter den første behandlingen. Dette skyldes at Spesialpreparatet renser i dybden, noe som fører til at den aknen som skulle ha brutt ut den nærmeste tiden, allerede viser seg den første uken. Deretter blir huden bare bedre og bedre. Behandlingen har også en sammentrekkende effekt på hud med store porer og den virker blekende på ikke hormonelle pigmentforandringer

Resultat av behandlingen

 

  • Gode resultater på store porer

  • Behandlingen har god effekt på sprengte blodkar

  • Tørr hud blir synlig bedre etter et par behandlinger

  • Pigmentflekker blekes og huden får en jevnere pigmentering

  • Preparatet peeler ut arr så de blir mindre fremtredende

  • Dypliggende talgknuter løses opp etter et par behandlinger

  • Behandlingen virker aktivt i huden i lang tid etter behandlingen

Elsa Hjeronymus behandlinger

 

Bronse behandling:

Her får du en god ansiktsbehandling hvor huden renses i dybden, stimulerers og aktiveres. 30-45 min

Sølv behandling:

Her får du en god ansiktsbehandling hvor huden renses i dybden, stimulerers og aktiveres. I tillegg får du nakke og skulder massasje. 60min.

Gull behandling:

Her får du en god ansiktsbehandling hvor huden renses i dybden, stimulerers og aktiveres. I tillegg får du nakke, skulder og ansiktsmassasje. 60 min

Diamant behandling:

Først får du en deilig ryggmassasje. Så renses huden i dybden og stimuleres. Behandlingen avsluttes med nakke, skuldre og ansiktsmassasje.90 min

Elsa 1.jpg

1: Start på behandlingen

Elsa 3.jpg

3: Resultat etter penslingen

Elsa 5.jpg

5: Sirkulasjonsmaske og infrarød varme øker sirkulasjonen i huden og fjerner avfallsstoffene

Elsa 2.jpg

2: Pensling med spesialprodukt nr. 1 (kun for bruk i salong)

Elsa 4.jpg

4: Kalde kompresser med spesialprodukt nr. 2 for nøytralisering (kun for bruk i salong)

Elsa 6.jpg

6: Resultat etter kun 3 behandlinger!

bottom of page